Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

Turquoise overhemden

Turquoise overhemden; dat is weer eens iets anders! De turquoise overhemden zijn absoluut weggelegd voor trendy mannen met een uniek gevoel voor mode. Natuurlijk kunt u elke dag de deur uitstappen in een neutraal overhemd in zwart, wit of bijvoorbeeld crème, maar het kan zeker geen kwaad om eens van de veilige stijl af te stappen. De turquoise overhemden zijn lekker fris, inspirerend en vrolijk spontaan.
 

Turquoise overhemden voor lente en zomer

De turquoise overhemden hebben een lekker frisse uitstraling. Hierdoor zijn ze uitstekend te combineren met de echte zomerse look. Combineer het turquoise met andere pastelkleuren of draag de turquoise overhemden in combinatie met een pak in een lichte kleur voor een unieke outfit voor warmere dagen. Uiteraard zijn er turquoise overhemden met korte mouw, welke op warmere dagen ook uitstekend gedragen kunnen worden op een pantalon of jeans voor de trendy, semi-zakelijke look.
 

Herfst en winter

Voor de herfst en de winter zijn er natuurlijk turquoise overhemden met lange mouw. Juist omdat turquoise in verschillende kleurdieptes komt, is het ook een warme kleur voor de winter. Deze overhemden zijn goed te combineren met warme, donkere tinten. Zo creëert u een frisse en toch seizoensgerichte outfit voor de koudere maanden van het jaar.
 

Motief

Er zijn diverse soorten turquoise overhemden beschikbaar, waaronder ook de modellen met een mooi motief. Turquoise is een aanwezige kleur die goed opvalt. Wanneer u kiest voor turquoise overhemden met een uniek motiefje, dan is het aan te raden de rest van uw kleding in een effen kleur te houden voor een mooi geheel. Dit voorkomt dat u net even ‘teveel’ doet als het om mode gaat.
 

Turquoise overhemden online bestellen

Bij HemdVoorHem.nl kan u heel gemakkelijk turquoise overhemden online bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Diverse bekende en minder bekende merken zijn bij ons vertegenwoordigd. U heeft dan ook een ruime keuze. Bestel direct of neem contact op met onze vriendelijke klantenservice wanneer u vragen heeft of advies wenst.  
 

Turquoise overhemden


Zonder kleur zou het leven maar saai zijn. Zo is het ook met kleding. Wit, zwart en blauw zijn misschien wel de populairste kleuren als het om kleding gaat, maar het is natuurlijk fijn als u ook kan variëren. Onze strijkvrije overhemden collecties bestaan daarom uit veel verschillende kleuren. Turquoise is er daar een van. Het staat fleurig in de zomer, maar de wat donkerdere kleuren turquoise zijn ook een leuke aanwinst voor uw garderobe in de somberdere maanden. Afhankelijk van het modeseizoen veranderen deze kleuren. De kleuren en motieven uit onze collectie worden continu aangepast aan de laatste trends in de mode. Wij kiezen alleen de beste merk overhemden van onder andere OLYMP, Seidensticker en Eterna voor uit.

Bekijk de overhemden op kleur en bestel het overhemd naar keuze. Gratis verzending!