Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Filter

Stropdas oranje

Oranje is de kleur tussen rood en geel. Oranje is de volkskleur Nederland en geeft hierdoor een gevoel van samenhorigheid. De oranje stropdas heeft een erg creatieve en vrolijke uitstraling. Ook zijn de oranje stropdassen leuk te combineren met de uni kleuren wit, bruin of blauw. Ook kan deze stropdas makkelijk gecombineerd worden met een bruin of blauw pak.

Stropdassen Nederland

De oranje stropdas kan erg leuk gedragen worden op Nederlandse feestdagen zoals koningsdag. Ook bij het WK staan deze stropdassen erg goed. De oranje stropdas is niet alleen gepast bij het voetbal. Ook in het dagelijks leven worden de oranje stropdassen veel gedragen. Dit komt doordat de kleur makkelijk te combineren is met veel verschillende overhemd kleuren.

Twee verschillende breedtes

De standaard maten voor stropdassen van hemdvoorhem.nl zijn 148 centimeter lang en 8 centimeter breed. Dit zijn de standaard maten van de stropdassen in 2014. Deze maten zijn door de jaren heen erg veranderd. Enkele jaren terug waren de stropdassen nog 145 centimeter lang en maar liefst 10 centimeter breed.

Vanuit je eigen stoel bestellen

Onze oranje stropdassen zijn gemakkelijk en veilig online te bestellen bij hemdvoorhem.nl. De levertijd van de stropdassen is tussen de 1 of 2 werkdagen. Voor vragen en advies kan u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Mails worden binnen 1 werkdag beantwoord en wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 10 en 5.

Stropdas oranje


Met een oranje stropdas krijgt uw outfit een vrolijke uitstraling. Een oranje das kan u dragen bij vele gelegenheden en hoort er helemaal bij tijdens koningsdag en het voetbal van oranje. Verkrijgbaar in de normale breedte en in de smalle variant.

Bestel uw favoriete oranje stropdas eenvoudig en snel online. Vandaag besteld = morgen in huis en gratis thuis bezorgd!
Sorteren naar
Sorteren naar