Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
SALE: nu met kortingen tot 70%
Filter

Stropdas groen

Groen geeft een associatie met fris en vers. De kleur groen geeft het gevoel van vertrouwen. Hierdoor is groen de kleur die aandacht trekt en verrast. Vroeger was groen echt een kleur voor het weekend maar tegenwoordig is het erg trendy om de kleur groen op kantoor te dragen.

Zijde stropdas groen

Ook de groene stropdas wordt gemaakt van zijde. Zijde is een van de beste stoffen waar stropdassen van gemaakt worden. Met goed onderhoud kan zijde jaren lang mee gaan door de goede kwaliteit van zijde. Onze stropdassen zijn handgemaakt en bewerkt met de Nano technologie waardoor de stropdassen bestand zijn tegen vlekken en vuil. Is er toch een vlek gekomen op de stropdas? Gebruik dan geen water! Dep het grootste deel van de vlek weg en doe de stropdas in een potje met een klein beetje wasbenzine en goed schudden. Hang daarna de stropdas uit. Gebruik geen water op een zijde das, hier kan zijde namelijk niet goed tegen.

Groen combineren

De groene stropdas is vernieuwend en valt zeker op! Groen is geen veilige kleur, maar een gewaagde keus. Het laat zien dat u klaar bent voor verandering. Groene dassen combineren met overhemden is een moeilijkere opgaven dan bijvoorbeeld een rode of blauwe das. Dit komt omdat groen niet met elk overhemdkleur kan worden gecombineerd en rood of blauw wel. Groen is daarin tegen wel een mooie gewaagde kleur. De overhemdkleuren bruin, zwart, wit en grijs. Ook kan de groene stropdas perfect gecombineerd worden met een pak.

Online bestellen

Ook onze groene stropdassen zijn gemakkelijk en veilig online te bestellen. De groene stropdas is binnen 1 - 2 werkdagen gratis bij u thuis bezorgt. Voor verdere vragen of advies kan u altijd contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 17.00. De mails worden binnen 1 werkdag beantwoord.

Stropdas groen


Bij Hemdvoorhem.nl besteld u eenvoudig en snel een groene stropdas. Een groene stropdas geeft u een frisse en trendy uitstraling. Een groene stropdas is perfect te combineren op een wit overhemd. Al onze stropdassen worden binnen 1 werkdag geleverd.

Bestel uw favoriete groene das eenvoudig en snel online. Vandaag besteld = morgen in huis en gratis thuis bezorgd!

Sorteren naar
Sorteren naar