Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Filter

Stropdas bruin

Dit najaar is bruin het nieuwe zwart! De kleur bruin was enige jaren lang een kleur die niet paste in het dagelijks leven en een echte no go. Dit is door de jaren heen erg veranderd en dit jaar is het DÉ kleur van dit najaar. Bruin komt dit najaar veel voor in het mode beeld en daarom is bruin ook echt een herfst en winter kleur. Ook is de kleur bruin makkelijk te combineren met vele verschillende overhemdkleuren. Ook kan de bruine stropdas perfect gecombineerd worden met een pak. Bruin geeft het gevoel van vertrouwen en het is een erg gezellige en huiselijke kleur.

Stropdas bruin zijde

Ook wordt de bruine stropdas gemaakt van 100 procent zuiver zijde. Hierdoor geeft de stropdas een uitstraling van kwaliteit en luxe. Onze stropdassen worden bewerkt met de Nano technologie waardoor de stropdassen bestand worden tegen vuil en vlekken. Komt er toch een vlek op de stropdas, gooi deze dan niet in de wasmachine. Zijde kan niet tegen water. De stropdassen hebben veel elasticiteit waardoor de vouwen na het knopen er gemakkelijk uit worden gestreken.

Herenkleding stropdas

De bruine stropdassen zijn perfect te combineren met verschillende blauwtinten, wit en roze overhemden. Dit wekt vertrouwen, bescheidenheid en warmte. Kies bij een bruine stropdas het liefst een overhemd met een unikleur. De bruine stropdas is niet alledaags en geeft hierdoor een verassend effect. De stropdassen zijn 148 centimeter lang en 8 centimeter breed. Dit zijn de maten die bij de meeste mannen perfect staan.

Das in het bruin kopen

Bij hemdvoorhem.nl kan u bruine stropdassen veilig en online bestellen. De stropdassen worden gratis bij u thuis geleverd met een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Voor verdere vragen kan u altijd terecht bij onze klantenservice. Deze beantwoord de mails binnen 1 werkdag en zijn telefonisch bereikbaar tussen 10 en 5 uur.

Stropdas bruin


Bruine stropdassen bestelt u eenvoudig online bij Hemdvoorhem.nl. Een bruine stropdas staat erg mooi op een wit, lichtblauw of roze overhemd. Een bruine stropdas geeft u een warme uitstraling. Al onze bruine stropdassen zijn van 100% zuiver zijde.

Bestel uw favoriete das in het bruin eenvoudig en snel online. Vandaag besteld = morgen in huis en gratis thuis bezorgd
Sorteren naar
Sorteren naar