Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Filter

Smalle stropdassen

De smalle stropdas is ontstaan in Italië. Een smalle stropdas is een stropdas met de breedte tussen de 5 en 6 centimeter. De naam zelf zegt het eigenlijk al, de stropdas is smaller dan een normale stropdas. De smalle stropdassen worden ook wel “Slim fit ties” of “skinny ties” genoemd. In Nederland is het 2 jaar geleden een echte trend geworden voor hippe mannen.

Afmeting smalle das

De lengte van de smalle stropdassen is het zelfde als de lengte van de normale stropdassen. De actuele lengte van dit jaar is tussen de 148 tot 150 centimeter. Het enige verschil tussen normale stropdassen en smalle stropdassen is de breedte. De breedte van de normale stropdas ligt tussen de 7 en 8 centimeter. De breedte van de smalle stropdas liggen tussen de 5 en 6 centimeter. Dit is 1 tot 2 centimeter verschil.

Draaggelegenheden

De smalle stropdas is al snel van een rage naar een trend gegaan. Al 2 jaar is het helemaal hip om een smalle stropdas te hebben en tegenwoordig is uw garderobe niet up-to-date als u geen smalle stropdas hebt. De smalle stropdas was eerst alleen voor hippe feesten en uitgaansgelegenheden maar tegenwoordig zijn ze ook helemaal geďntegreerd in het dagelijks leven. Op kantoor worden de smalle stropdassen steeds meer gedragen en zo af en toe ook naar een sollicitatie gesprek, maar dit is wel een gewaagde keus.

Smalle stropdas knopen

De beste knopen voor een smalle strop zijn de Victoria knoop, St. Andrew knoop en de Manhattan knoop. Maar welke knoop past nou het beste bij u? Bij het bepalen hiervan let u op de breedte van uw kin, het soort boord van het overhemd en de laatste mode trends.

Online kopen van een smalle das

De smalle stropdassen zijn bij ons te verkrijgen. Voor verdere vragen en advies kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. De mails worden beantwoord binnen een dag en wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 10 en 5.

Smalle stropdas


Helemaal terug van weggeweest: de smalle das! Deze trendy smalle stropdassen zijn gemaakt van 100% zuiver zijde. De stropdas is 6 centimeter breed. Goed te combineren met een Slim Fit overhemd. Verkrijgbaar in de meest modische kleuren.

Bestel uw trendy smalle stropdassen eenvoudig en snel online in onze webshop! Nu met gratis verzending.