Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie

Oranje overhemd

Het oranje overhemd is een echte must have en kan niet ontbreken in de kast van een man die van voetbal houdt! Super leuk als u er goed en stijlvol wilt uitzien als het Nederlands elftal speelt. Het is een echt WK overhemd. Maar natuurlijk is dit overhemd ook te dragen tijdens Koningsdag, WK hockey en nog veel meer Nederlandse evenementen.

WK overhemd

Tijdens het WK weten niet veel mensen wat ze aan moeten trekken. Het moet erg trendy zijn maar ook oranje. Niet veel kledingwinkels verkopen oranje spullen dus wat moet u dan? Bij HemdVoorHem.nl kijken natuurlijk! Tijdens het werk op kantoor kan u gewoon stijlvol verantwoord uw land steunen! Maar natuurlijk is het ook erg trendy als u naar een WK feest gaat.

Koningsdag oranje overhemd

Iedereen wil graag oranje aan op Koningsdag! Kies voor een mooi oranje overhemd en u komt bij elke oranje gelegenheid goed voor de dag. Al staat een oranje overhemd ook erg goed als u een lekker kleurtje heeft en het shirt draagt op een witte broek of shorts.

Oranje overhemd heren

Het oranje overhemd is niet alleen leuk voor de Nederlandse evenementen, het is ook erg leuk voor gewoon bij dagelijkse bezigheden. Het oranje overhemd is erg stijlvol en trendy. Het valt te combineren met talloze andere kledingstukken en daarbij heeft u zelf in de hand hoe u vaderlandslievend u ten tonele komt. Helemaal in het rood, wit en blauw met oranje, of iets subtieler met alleen een oranje shirt of stropdas.

Oranje overhemd


Oranje is de kleur voor alle oranje liefhebbers! Naast dat het de kleur van ons koningshuis is, staat de kleur oranje ook zeer goed in de zomer. Een stijlvol modieus oranje overhemd hoeft u dus niet alleen te dragen op koningsdag, het Europese kampioenschap of de olympische spelen. Maar handig is het natuurlijk altijd om een oranje overhemd in de kast te hebben hangen voor deze grote evenementen. Is een oranje overhemd u net een stap te ver, kies dan voor de combinatie van een wit overhemd met een oranje stropdas.

Bekijk onze collectie oranje overhemden. Nu met gratis verzending!