Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Actie: nu 5 halen = 4 betalen op al het ondergoed 

Afleveren van uw bestelling


Bij Hemdvoorhem.nl is de verzending van uw bestelling gratis. In stap 2 van de kassa kunt u kiezen hoe u uw bestelling bezorgd wilt hebben. U kunt hier kiezen voor verzending met PostNL of laten bezorgen op een PostNL locatie. Nadat we uw bestelling hebben ontvangen en uw betaling binnen is, zullen wij uw bestelling in behandeling nemen. De artikelen uit ons assortiment hebben een levertijd tussen 1 en 4 werkdagen (zie ook de levertijd bij het product zelf).
 

Gratis verzending met PostNL

De verzending van uw bestelling vindt plaats via de pakketservice van PostNL. U kunt in stap 2 van de kassa kiezen of uw bestelling ook bij de buren mag worden bezorgd of alleen op uw eigen adres. We versturen alle bestellingen met een track en tracé code, die ontvang zodra we uw bestelling hebben verstuurd. Wanneer uw bestelling wordt bezorgd moet er worden getekend voor ontvangst. Dit is voor u een extra zekerheid dat uw bestelling niet in verkeerde handen komt. De verzending via PostNL is gratis binnen Nederland en naar België. Wanneer uw bestelling naar het buitenland moet worden verzonden, brengen wij u de daarvoor geldende tarieven in rekening.
 

Gratis verzending op een PostNL locatie

U wilt zich geen zorgen maken over het tijdstip van leveren van uw bestelling en u wilt uw dag niet indelen in functie van de thuislevering van uw bestelling. Dan kunt u kiezen voor het afleveren van uw bestelling op een PostNL punt bij u in de buurt. U kunt uw bestelling dan afhalen waar en wanneer u wilt. Na verzending van uw bestelling ontvangt u een track en tracé code. Is uw bestelling aangekomen in het PostNL punt dan wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail of sms. Bij het afhalen van bestelling wordt gevraagd naar uw legitimatiebewijs zoals ID-kaart, rijbewijs of paspoort. De verzending naar een PostNL locatie is gratis (niet internationaal beschikbaar).
 

Vragen?

Heeft u nog vragen over het afleveren van uw bestelling, dan kunt u 7 dagen per week per mail bij onze Klantenservice terecht. Op werkdagen tussen 9.30 en 17.00 uur zijn wij ook telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 020-8203744.