Inloggen

Log in met jouw HemdvoorHem account om jouw persoonlijke gegevens te bekijken of te wijzigen.
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
 
 
Verzenden

Nog geen klant? Registreer dan nu
x
Alle hoofdcategorieen Verfijn op subcategorie
Filter

A-dam Underwear


Op puur productkenmerken is A-dam Underwear misschien wel het ideale ondergoed voor heren. Op de eerste plaats staat A-dam Underwear bekend als merk dat uitsluitend biologische materialen gebruikt voor het maken van de boxershorts, gecombineerd met een pasvorm die voor bijna iedere man perfect aanvoelt. Maar boxers worden niet puur op basis van feiten gekocht, ook de emotie speelt daarin mee. Deze boxers spralen zoveel humor uit dat de dag vanzelf al vrolijk begint.

Boxershorts van biologisch katoen

De A-dam Underwear boxershorts zijn zeer comfortabel. Zowel de strakke als de wijde modellen boxers zijn gemaakt van 5% elastaan en 95% biologisch katoen. Het elastaan zorgt voor een prettige mate van stretch, waardoor de boxers van A-dam Underwear goed aansluiten, maar zeker niet knellen. U behoudt de bewegingsvrijheid en geniet van comfortabel ondergoed dat goed op de juiste plaats blijft zitten, ook tijdens het sporten of andere intensieve activiteiten, bijvoorbeeld op het werk.

Heren boxers met ruime keuze

Wanneer u kiest voor de A-dam Underwear boxers, dan heeft niet alleen keuze uit twee modellen, maar ook nog eens uit veel verschillende prints die allemaal een ander verhaal hebben. Juist voor de mannen die houden van het klassieke, wijde model boxershort is dit merk een ware verademing. Eindelijk weer eens wat nieuws dat ook nog een feest is voor het oog. Ook de strakke, aangesloten modellen zijn er in veel verschillende prints; allemaal om vrolijk van te worden.

A-dam Underwear aanbieding

U kunt bij HemdVoorHem.nl goed terecht voor een leuke A-dam Underwear aanbieding. Wij bieden al onze kleding, waaronder ook het ondergoed van A-dam Underwear, aan tegen aantrekkelijke prijzen. Daarnaast kunt u altijd in onze sale terecht voor extra kortingen op deze toch al vriendelijke prijzen. Wij rekenen ook geen verzendkosten voor het verzenden van de bestellingen die bij onze webwinkel worden geplaatst. Dit betekent optimaal voordeel voor u wanneer u het ondergoed bij ons bestelt.

A-dam online bestellen

Het Adam Underwear is online te bestellen bij Hemdvoorhem.nl. U krijgt de boxershorts geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Als u voor A-dam Underwear kiest, dan kiest u echt voor een volledig biologisch product, inclusief de verpakking.

A-dam Underwear


Het merk A-dam Underwear is er voor mannen met karakter, of zoals ze het zelf verwoorden: men with balls. Ondergoed met originele prints, een verhaal achter elke boxer en ook de filmpjes van het merk dat duidelijk een Amsterdamse inslag heeft qua onderbroekenlol en de voorliefde voor onze hoofdstad, zijn het bekijken waard. Deze boxers zitten gegarandeerd als gegoten en zien er fantastisch uit. Het ondergoed wordt gemaakt van 100% biologische materialen. Deze manier van werken vindt u ook terug in de verpakking die FSC gecertificeerd is. Ondergoed met een dikke vette knipoog, omdat het leven al serieus genoeg is.

Bestel uw favoriete boxers van A-dam Underwear eenvoudig en snel online. Gratis verzending.
Sorteren naar
Sorteren naar